محصول به سبد خرید اضافه شد
0

کیک لیمو

دسته‌بندی: آموزش پخت کیک
تاریخ: 18 فروردین 1402
بازدید: 563
کیک لیمو

کیک لیمو بینهایت نرم و لطیف هست که برای یک عصرانه جذاب به شما پیشنهاد می دهیم. برای آموزش کیک لیمو همراه بانیکو باشید.

مواد لازم کیک لیمو

برای درست کردن کیک عصرانه لیمویی به این مواد نیاز داریم:

  • شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • رنده پوست لیمو ۲ ق‌چ
  • کره هم دمای محیط ۱/۲ پیمانه ۱۱۰ گرم
  • روغن مایع ۲ ق‌غ
  • تخم مرغ ۲ عدد سایز بزرگ و هم‌دمای محیط
  • آبلیمو ۲ ق‌چ
  • آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۹۰ گرم)
  • بیکینگ پودر ۱ ق‌چ
  • شیر ۱/۲ پیمانه هم دمای محیط

برای گایز لیمویی:

  • پودر قند ۱/۳ پیمانه
  • آبلیمو ۲ ق‌غ

 

آموزش کیک لیمو

آموزش کیک لیمو با شیر بانیکو

برای کیک لیمو ابتدا آرد، شکر و پوست لیمو را با هم یکدست می کنیم. سپس کره هم دمای محیط را اضافه می کنیم و روغن مایع را اضافه میکنیم و با یک هم زن موارد را مخلوط می کنیم. به این ترکیب تخم مرغ ها را اضافه و آب لیمو را اضافه کنید. پس از یکسان کردن، شیر را می‌افزاییم.

 

 

 

 

پیشنهاد مشاهده: تاپر چیست +راهنمای تهیه بهترین تاپر

 

 

آموزش کیک لیمو

مخلوط بیکینگ پودر و ارد را از الک عبور می دهیم و به ترکیب اضافه میکنیم و در قالب میریزیم. حتما بعد از این کار چند ضربه به قالب بزنید تا بعد از پخت راحت باشید.

دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه لازم هست تا کیک لیمو خوشمزه شما آماده نوش جان شدن شود.

 

 

برای اینکه خیالتان از پخت کیک راحت شود می توانید یک چوب خلال تمیز را در کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد نشان می دهد که کیک لیمو شما کامل پخت کرده است. کیک را از فر خارج کنید و بر روی سینی کیک خود برگردانید. حالا می توانید به تزیین آن بپردازید. پیشنهاد ما برای روی کیک لیمو، گیلز لیمو است.

 

 

گیلز لیمو

کیک لیمو

گیلز لیمو از پودر قند و آب لیمو درست میشود. برای آماده کردن گیلز لیمو این مواد را طبق اندازه که در ابتدا گفته شد، با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت هم می زنیم تا غلیظ شود. گیلز لیمو را بر روی کیک ریخته و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید

 

 

چرا کیک لیمو من تلخ شده است؟

دانستن جواب این سوال پیش از درست کردن کیک لیمو برای همه ضروری است. در وقت رنده کردن پوست لیمو، هیچ وقت از بخش سفید آن رنده نکنید. رنده کردن از بخش سفیدی لیمو باعث تلخ شدن کیک لیمو می شود.

 

 

پیشنهاد مشاهده: آموزش پخت کیک اسفنجی با شیر

 

 

 

باتشکر از همراه همیشگی بانیکو، خانم شبنم الوندی

برچسب‌ها:

تولیدی لوازم قنادی بانیکو

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

Copyright © 2024