فیلینگ پرتقال
فیلینگ پرتقال یا کرم پرتقال یک پوشش خوشمزه برای کیک و پیراشکی ها است. سادگی آماده سازی این فیلینگ باعث محبوبیت آن شده است. برای آموزش فیلینگ پرتقال با بانیکو همراه باشید.
مواد اولیه فیلینگ پرتقال
برای تهیه فیلینگ پرتقال به این مواد نیاز داریم:
- آب پرتقال ۲۱۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۶۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- آب سرد ۷۰ گرم
- پوست پرتقال یک عدد
آموزش فیلینگ پرتقال
ابتدا آب پرتقال را روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس تمام مواد باقیمانده را با هم مخلوط کنید. آب پرتقال داغ را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا زرده تخم مرغ به پخت نرسد. مایع فیلینگ را روی شعله متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
پیشنهاد مشاهده: دیگه کلاه سرت نره! ویژگی های بهترین سینی کیک برای شما
برای رنگ بهتر می توانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید. این فیلینگ برای پیراشکی، جارکیک مناسب است. بعد از غلیظ شدن فیلینگ پرتقال، آن را کنار بگذارید تا خنک شود و استفاده کنید. (در یخچال نگهداری شود)
توجه کنید که سس ما بعد از سرد شدن، به اصطلاح خودش را می گیرد و سفت تر می شود. از این کرم برای فیلینگ کیک یا کاور کردن کیک هم استفاده می شود. شما هم نظرات و تجربیات خود را درباره فیلینگ پرتقال با ما به اشتراک بزارید. نوش جان (:
پیشنهاد مشاهده: سینی کیک آلمانی ضدآب + حک سفارشی تولیدی بانیکو
باتشکر از اینستاگرام اچ دی کیک
دیدگاهها