محصول به سبد خرید اضافه شد
0

آموزش پخت کیک اسفنجی با شیر

دسته‌بندی: آموزش پخت کیک
تاریخ: 9 خرداد 1400
بازدید: 25,741
آموزش پخت کیک اسفنجی با شیر

کیک ها انواع مختلفی دارند و پخت کیک می‌تواند تفریح خوبی برای زمان های بیکاری باشند و باعث شادی دیگران و و آشپز بشوند. در ادامه می خواهیم آموزش پخت کیک اسفنجی با شیر که یک نوع از این کیک های خوشمزه است را با شما در میان بگذاریم. با بانیکو همراه باشید.

 

 

کیک اسفنجی ۴تخم مرغی با شیر

کیک اسفنجی ۴تخم مرغی با شیر می تواند یک انتخاب خوب برای ساختن یک مزه دلچسب در خاطرات ما باشد زیرا این کیک با این که چربی و یا شیرینی زیادی ندارد مزه خوبی دارد. از انواع فیلینگ هم میتوان در بین لایه های این کیک اسفنجی با شیر استفاده کرد.

 

تولیدی سینی کیک بانیکو با حک سفارشی تکی و عمده مستقیم از کارخانه

تولیدی سینی کیک ضدآب با حک سفارشی مستقیم از تولیدی بانیکو 💎 برای مشاهده اینجا کلیک کنید

 

 

مواد لازم برای پخت کیک اسفنجی با شیر

برای پختن کیک اسفنجی با شیر به این مواد نیاز دارید:

  1. آرد دو پیمانه (سه صفر قنادی)
  2. شکر یک پیمانه
  3. شیر یک پیمانه
  4. روغن سه چهارم پیمانه
  5. تخم مرغ ۴عدد
  6. بگین پودر یک قاشق غذاخوری
  7. وانیل یک چهارم قاشق چایی خوری
هرچند میزان آرد را نمیتوان به میزار کامل دقیق ذکر کرد اما نسبت ها را دقیق رعایت کنید و مطمئن باشید ان‌شاءالله با تمرین بیشتر، نتیجه هرچه بهتری را بواسطه تجربه بیشتر در کیک پزی کسب می‌کنید تا بافت و پف بهتری را علاوه بر طعم کیک پیدا کنید. پرتلاش و موفق تر باشید. 
 

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در ۵ دقیقهاگه شما از آن دسته افرادی هستید که با پختن کیک اسفنجی مشکل دارید، پف کیک اسفنجی می خوابه یا فرصت جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ را ندارید طرز تهیه کیک اسفنجی ساده بانیکو را یاد بگیرید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

 

طرز تهیه کیک اسفنجی با شیر (کیک عصرانه)

آموزش پخت کیک اسفنجی با شیر

برای پختن کیک اسفنجی با شیر ابتدا باید:

۱. ابتدا باید سفیده و زرده تخم مرغ ها جدا شود و آرد الک شود و بهتر است که یک ربع قبل از اینکه اقدام به گذاشتن کیک در فر کنید فر را روشن کنید تا گرم شود و به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد

۲. سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی با سرعت زیاد باید در یک جهت هم زده شود تا زمانی که پف کند و کمی سفت شود سپس آن را در یخچال می گذاریم تا آب نیاندازد

۳. زرده های تخم مرغ را با وانیل و شکر در یک ظرف می ریزیم و آن را به قدری هم می زنیم که رنگ آن کرمی شود و کش بیاید سپس روغن و شیر را به آرامی به آن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا بخوبی مخلوط شوند

۴. بگین پودر را به آرد اضافه میکنیم و با الک به مخلول تخم و شکر اضافه میکنیم

 

 

۵. سپس ظرف حاوی سفیده تخم مرغ مان را از یخچال خارج می کنیم و به آن اضافه می کنیم و بوسیله ی قاشق یا لیسک به آرامی هم می زنیم

 

۶. قالب حاوی محتویات کیک را به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید و توجه داشته باشید که این زمان می تواند بسته به نوع فر متغیر باشد پس بهتر است بعد از ۴۰ دقیقه در فر را باز کنید و با یک خلال دندان از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید به این صورت که خلال را در کیک فرو کنید و از آن خارج کنید اگر به آن چیزی نچسبیده باشد کیک شما آماده است و می توانید به عزیز ترین کسان خود آندرا نوش جان کنید!…

برای هرچه زیبا شدن کیک اسفنجی خود می‌توانید از انواع تاپر مناسبتی، تاپر تولدت مبارک و… استفاده کنید

 

این کیک چهار تخم مرغی یا همان کیک عصرانه را با رعایت نکات فوق همراه کنید تا هرچه بافت و پف بهتری داشته باشد. کیک اسفنجی با شیر را می‌توانید برای تولد، مهمانی یا یک صبحانه / عصرانه / دورهمی خانوادگی و دوستانه تهیه کنید تا با این هنرمندی شما لحظاتی زیبا را رقم بزنید.

نکته: برای کیک های اسفنجی اطراف قالب را چرب نکنید تا کیک بتواند پف کند.

 

پیشنهاد مطالعه: تاپر چیست

تولیدی لوازم قنادی بانیکو

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

Copyright © 2024