محصول به سبد خرید اضافه شد
0

آموزش پخت کیک تولد + تزیین با خامه قنادی

تاریخ: 9 خرداد 1400
بازدید: 635
تزیین و پخت کیک تولد

جشن تولد هست و کیک تولدش😋 مهمتر از طعم، اندازه، شکل یا هر ویژگی کیک تولد، بودن کیک تولد هستش. پس همین الان با این آموزش پخت کیک تولد از بانیکو، یه کیک خوشمزه درست کن.

مواد لازم کیک تولد

مواد لازم برای تهیه این کیک خوشمزه و پر طرفدار عبارت است از اولین موادی که برای این کیک لازم است 4عدد خم مرغ اس که لازم و  ضروریست  –  بعدی شکر هست که گرم کافی است – میرسیم به به مواد بعدی که آرد 80 گرم است  – 20 گرم  کاکائو برای خوشمزه کردن این کیک –بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری که حتما باید ریخته شود -2 قاشق غذا خوری آب جوش – 1 چهر قاشق غذا خوری وانیل

طرز تهیه کیک تولد

آموزش تزیین و پخت کیک تولد با خامه و کاکائو

اولین کار باید زده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ را از هم سوا میکنیم و بعد با سکر و آب جوش باهم تا جایی که رنگ آن کرمی و روشده باشد هم میزنیم . زرده و شکر وانیل را در حالی که داریم هم میزنیم به آن ها اضافه کرده تا با باقی مانده مواد مخلوط شود.

هنگامی که مواد ما به صورت کشیده و متراکم شد آن را کنار گذاشته و در کاسه ای جدا از مواد سفید تخم مرغ را مخلوط می کنیم تا جایی که آماس (پف) شود تا حدی که هنگامی که کاسه را آن ور کرده از درون کاسه بیرون نریزد. در مراحل بعدی بایستی که زرده تخم مرغ و سفیده را باهم ترکیب کرده و به همراه وسیله ای به نام لیسک به صورت چرخشی هم میرنیم زیرا که آماس سفیده نخوابد.

کیک تولد کاکائویی

در کاسه ای دیگر دیگر آردی را همگام پودر کاکائو رو به همراه بکینگ پودر ترکیب کرده و بایستی آن را الک کنی و روی متد های دیگر به مدت خیلی کمی به مواد اضافه میکنیم . اگر خواستید که کیک ساده تری درست کنید میتوانید که کاکائو را ازمواد آن حذف کنید  و به جای کاکائو به آن آرد اضافه کنید به طوری که آرد باید 100 گرم باشد . انتهای کاسه ای که در آن مواد را میریزم با کاغذی

روغنی آن را پوشانده و مواد مورد نیاز را در آن میریزیم .از قبل این که قالب را در فر بگذاریم فر را در دمایی 175 درجه سانتی گراد از قبل حتما گرم کرده و و کاسه را به مدتی 50 دقیقه داخل فر مورد نظر قرار می دهیم .حالا کیک آماده شده اما بگذارید کمی سرد شود و بعد از کاسه بیرون بیاورید و لایه لایه ببیرید و آن را تزیین کنید .

حال می رسیم به تزیین این کیک باطرفدار. برای تزیین ما به مواد هایی لازم داریم که حتما به شما خواهم گفت

تزیین کیک تولد

اولین چیزی که برای تزیین کیک نیاز داریم خامه قنادی است که 700 گرم کافیست -شکلاتی چیپسی که به مقداری خودتان لازم دارید -130 گرم خامه صبحانه – گدو به مقدار لازمی که احتباج دارید – هر نوع میوه به جهت تزیین برروی کیک

تزیین کیک با خامه قنادی

برای تزیین کیک بایستی خامه قنادی که به دمای کافی رسیده است را با هم زن هم بزنید تا آن شکلی بگیرد و تا جوری که جای پره های هم زن شما روی  خامه تان جایی از خود باقی بگذارد. لایه هایی از این کیک را با قهوه ای روان شده یا کمپود آن را مرطوب کرده و بعد خامه ای از قبل شکل گرفته بود را رو لایه ای از کیک که از قبل بریده شده ریخته و حتی می توانیم برای روی آن خامه مورد نظر از میوه کمپود های گوناگون و یا حتی گردو یا شکلات های تلخ بیسکویت را در کیک مان استفاده کنیم.

 

حال تکه های کیک را روی هم قرار داده و رویه تمام لایه های کیک با خامه ای که از قبل شکل گرفته می پوشانیم. برای راحتی کارمان میتواینم از صحفه گردان کنیم زیرا که بسیار راحت بتوانید خامه را رو کیک تان نقش دهید. میتوانیم روی کیک هم از ماده ای به نام از گاناش هم استفاده لازم را کنید.

 

تزیین کیک تولد با گاناش

یکی از روش های تزیین کیک بهره گرفتن از گاناش است. گاناش پوششی شکلاتی است که از آن برای زیبایی هرچه بیشتر کیک می‌توانید استفاده کنید. گاناش کیک با خامه

 

تولیدی لوازم قنادی بانیکو

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

Copyright © 2023