گاناش کیک با خامه
با گاناش پیراهن شکلاتی بر تن کیک های خود کنید. تنها طعم خوشمزه کیک نیست که شما را یک کیک پز میکند بلکه نیمی از مسیر قناد شدن به تزیین چشم نواز است. گاناش یکی از روش های تزیین کیک است. بانیکو در این مقاله قصد دارد آموزش تزیین کیک بوسیله گاناش با خامه
گاناش چیست؟
گاناش در واقعیت روکش شکلاتی است که روی سس های بستنی یا جالب است بدانید روی کیک هم استفاده زیادی دارد زیرا این خوشمزه ها را از قبل تهیه میکنند .گاناش ترکیبی از خامه و شکلات است .اما بعضی ها از مواد های دیگری هم برای تهیه ی گاناش استفاده میکنند اما مهمترین مواد لارم برای گاناش همان خامه و شکلات است.
طرز تهیه گاناش با خامه صبحانه
برای تهیه ی گاناش اول بایستی خامه صبحانه 130 گرم را با شکلات تهیه شده قاطی می کنیم. بعد از این مراحل انجام شده می رسیم به این که خامه ای را رو حرارتی گذاشته و شکلات را به آن افزوده کرده و بلافاصله که شکلات تهیه شده را به خامه مان افزودیم.
برای خامه کشی راحت و جذاب میتوانید از ۱۷ شانه کیک دوطرفه بانیکو استفاده کنید. (روی تصویر بزنید)
روکش گاناش شکلاتی صاف و یکدست
سپس از روی حرارت خامه را برداشته و سریع و بدون فاصله آن را هم میزنیم زیرا با حراتی که به خامه میخورد شکات ما رقیق و یا شل شود مخلوطی بدست می آید که ان را بایستی از صافی مورد نظر رد کنیم زیرا که آن دون دون های روی خامه با رد کردن از صافی یک کاناش خوشمزه و یکدستی بدست خواهد آید.
در اخر گاناش اماده را روی کیک تهیه و درست شده ریخته و با میوه های تهیه شده کیک مان را تزیین کرده تا به کیک میوه ای تزیین شده با گاناش شکلاتی برسید و بعد به راحتی می توانید آن را میل نمایید.
پیشنهاد مطالعه: ماکت کیک چه کاربردی دارد؟
دیدگاهها