محصول به سبد خرید اضافه شد
0

آموزش پخت کیک با موز و گردو

دسته‌بندی: آموزش پخت کیک
تاریخ: 18 خرداد 1400
بازدید: 892
کیک با موز و گردو

اگه کیکی توش موز و گردو زیر زبون نیاد که کیک نیست 😁😉 حتی مقدار کم موز و گردو از کیک اسفنجی بدون فیلینگ یک سر و گردن بالاتر است. این کیک خوشمزه رو به عنوان یک کیک دورهمی یا کیک تولد درست کنید و لذت ببرید. برای آموزش پخت کیک با موز و گردو این مقاله بانیکو رو از دست ندید

 

مواد لازم کیک با موز و گردو

یک عدد کره 120 گرمی -200 گرم شکر قهوه ای .اگر شکر قهوه ای روشن باشد خیلی بهتر است-3عدد تخم مرغ –نصف قاشق چایی خوری وانیل -100 گرم گردوای که ای خرد شده باشد –آرد 450 گرم –دویک دوم قاشق خری بکینگ پودر –نمک یک چهارم قاشق غذا خوری180- گرم خامه (صبحانه )-و مواد آخری که برای تهیه ی این کیک بسیار لازم است موز خرد شده است که دو عدد کافی است

اما ابتدا با چشم، کیک شما را می‌خورند! پس برای یک تزیین سریع و ارزان برای هرچه زیبا تر شدن این کیک موز و گردو خوشمزه، می‌توانید به راحتی از تاپر های آماده استفاده کنید. پیشنهاد مطالعه: تاپر چیست

 

طرز تهیه کیک با موز و گردو

اولین کاری که انجام خواهیم داد این است که کره ای را که با دمای محیط سازگار است، با شکر قهوه ای مخلوط میکنیم .پس انجام این کار با هم زن آن را هم زده و هنگامی که کره و شکر ای که باهم مخلوط شده اند و تخم مرغ هارا یکی یکی به آن اضافه کرده و هم میزنیم ودر اخر وانیل های آماده شده را به تخمه مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم.

بعد از مراحل تخم مرغ ها گردو ای که ئاز قبل خرد کرده ایم را با پکینگ پودر در مواد ها اضافه  کرده وتا حایی هم زده که  کاملا مواد ها مخلوط شده باشند .آرد را پس از چند بار الک کرده به همراه نمک و دارچین به آرد اضافه کرده و خامه را پس از ثانیه ای به مواد مورد نظر اظافه میکنیم .هنگامی که آرد 100 گرمی را داخل مواد ریخته شده و مقداری لازم خامه را ریخته و به همین قاعده تا جایی که کل مواد ها با هم مخلط و ترکیب شده باشد ادامه خواهیم داد.

آموزش پخت کیک مجلسی خانگی کیک با موز و گردو

به مقداری از موز های برش زده آرد پاشیده و به خمیر تهیه شده مخلوط کنید و تا حد امکان به همراه قاشق آرا را هم بزنید حتما تو جه داشته باشید که استفاده ای در این مرحله از آرد نکنید. قالب کیک با قطر ۲۵ سانت را انتخاب کرده و دیواره و کف آن را چرب کرده و به آن آرد می پاشیم . و در اخرین مراحل های این کیک تمامی مضامین را در قالب مورد نظر ریخته به به مدت 40 الی 45 دقیقه با دمایی که قبلا گرم شده یعنی دمای 180 سانتی گرا قرارب می دهیم.

یه نکته که بسار مهم است که شاید شما کمی ناراحت هستید که کیک تان به خاطر این این مواد خراب شود حالا آن نکته کیک با موز و گردو چیست ؟ نکته این است که خمیر شما به دلیل وجود میوه (موز) کمی سخت و یا لخته شده است که اصلا جای نگرانی نیست .بعد از این کار ها کیک ما تقریبا درست شده است و باید آن را تست کنیم و آماده شد میتوانید کیک را به شکل دل خواه مثلا با تاپر تزیین کنید.

مواد اولیه، طرز تهیه و طعم کاپ کیک می‌تواند همانند کیک باشد پس این آموزش برای درست کردن انواع کاپ کیک هم کاربری است. از تجربه لذت بخش درست کردن کاپ کیک چشم پوشی نکنید. پیشنهاد مشاهده: کپسول کاپ کیک

و در آخر این کیک موز و گردو را با یک فنجان چای نوش جان کنید 🙂

تولیدی لوازم قنادی بانیکو

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

Copyright © 2023